Geniet-agenda


Maak kennis met Jouw Beste Ik

De mooiste die je kunt zijn, ben je zelf. Maar hoe doe je dat? Imagocoach Ina Ziëck en Communicatiecoach Saskia Verkade helpen jou graag…

Tijdens onze GoedGevoel-workshops laten we jou graag kennismaken met Jouw Beste Ik. Waar? Meestal op onze prachtige locatie in Renkum maar het kan ook bij jou thuis of op kantoor. Maar ook op een andere locatie, als je dat wilt. Dan maak je niet alleen kennis met ons, maar ook met… Jouw Beste Ik. Juist ja, tijdens die workshops bekijken we het leven en vooral jezelf van de positieve kant!

Nieuwsgierig? Zin om mee te doen? Weten wat jouw beste kant is? Zin in een goed gevoel? Wat de reden ook is, je bent van harte welkom. Bel gerust voor informatie of overleg met ons via telefoonnummer 06 14 76 80 34.

 

GoedGevoel-workshop

Tijdens onze workshops bij ons in Renkum gaan we dieper in op Jouw Beste Ik. Wat maakt jou bijzonder? Wat laat jou stralen? Hoe doe je dat? Tips, oefeningen, een mini-coachingsessie én een mini-kleurenanalyse staan op het menu. Het Goede Gevoel beleven we in groepen van 8 tot 10 mensen. Kom voor € 35 ongegeneerd meegenieten tijdens een van onze workshops.

Onze GoedGevoel-workshops maken we op maat. Dat kan ook in de avonduren of in het weekend. Meestal duren de workshops 2,5 tot 3 uur.

Bel ons (06 14 76 80 34) of mail naar info@jouwbesteik.nl om een workshop aan te vragen. Kijk hier voor ideeën of bel direct voor een afspraak op maat, ook op locatie!