Goed Gevoel


Word jij hier ook zo hebberig en gelukkig van? Van make-uptips, kleurenadvies, positieve energie en een mini-coachingsessie? Want dat zijn de ingrediënten waarmee we heerlijk aan de slag gaan. Met als resultaat: een gezellige, leerzame en vooral vrolijke workshop, waarvan je óók nog eens mooier wordt. Zowel innerlijk als uiterlijk. En wie wil dat nou niet?!

 

Glimlach én goody bag

Voor € 35 ga je na een geweldige avond met een grote glimlach en een goody bag terug naar huis. Bovendien maak je ook nog eens kans om jezelf nóg verder te mogen ontwikkelen. Want wie deze workshop boekt, maakt kans op een speciale behandeling op maat. Vraag naar de mogelijkheden om Jouw Beste Ik weer volop te laten schitteren…!

 

Op maat voor jou en je vriendinnen

Wil jij samen met je vriendinnen, zussen of nichten komen genieten? Ook collega’s, buurvrouwen, vrijgezellenclubjes en alle andere dames zijn van harte welkom.
We zorgen met plezier voor een Goed Gevoel op maat, met een TemptingHighTea bijvoorbeeld of met het ProseccoPretPakket! Mail of bel 06 14 76 80 34 voor de mogelijkheden, ook op locatie.

  • Workshop Ina
  • Workshop Ina2