Ina & Saskia


Om Jouw Beste Ik te laten schitteren, zetten Imagocoach Ina en Communicatiecoach Saskia zich graag samen in voor jou!

 

Imagocoach Ina Ziëck

Ina stond jarenlang aan de top van het kappersvak, gaf les voor diverse kappersmerken, verzorgde grote modeshows in Parijs en had twee kapperszaken. Ze was een van de trendsettende haarstylisten van Nederland. Tegenwoordig zet ze zich als Imagocoach in voor de persoonlijke ontwikkeling van haar cliënten. Op die manier onthult ze de mooiste kant van de mens. Ina heeft eindeloos veel metamorfoses op haar naam staan. Van een uitgebreide kleurenanalyse, visagie, persoonlijke opmaak- en stylingtips tot ’n totale hairstyling: het hele uiterlijk komt aan bod.

 

Communicatiecoach Saskia Verkade

Saskia is officieel gecertificeerd als NLP Master Practitioner en werkt ruim 15 jaar
op het gebied van communicatie. Als communicatiecoach richt ze zich vooral op
de persoonlijke communicatie. Ze helpt jou om weer in je kracht te gaan staan.
Wil je meer zelfvertrouwen en -inzicht? Wil je leren loslaten of juist angsten en belemmerende overtuigingen overwinnen? Beter voor jezelf opkomen en grenzen stellen? Geen probleem, ook de innerlijke metamorfose komt uitgebreid aan bod!

 

Innerlijke en uiterlijke metamorfose

Ina en Saskia werken samen op een prachtige, stijlvolle locatie in Renkum. In het creatieve Atelier vinden de workshops plaats, maar ook de uiterlijke metamorfose;
aan de innerlijke metamorfose werken we in de intieme Tuinkamer. ’s Zomers werken we op de Veranda of de Patio. Kom en laat ons jou verrassen… en Jouw Beste Ik komt weer helemaal tot haar recht!

Voor de Groots Genieten-dag en de GoedGevoel-workshops
ben je van harte welkom op:
Kerkstraat 44
6871 BL  Renkum

 

Kom je Groots Genieten…?

Geweldig! Bel ons voor een afspraak (06 14 76 80 34) of vermeld in de mail hieronder je telefoonnummer. Dan bellen we jou en plannen we samen deze speciale dag, inclusief luxe lunch, lekkere hapjes, koffie, thee, sap of fris. En afsluitend proosten we met Prosecco op Jouw Beste Ik!

 

…of kom je voor een Goed Gevoel…?

De Goed Gevoel-workshops zijn inclusief koffie, thee, fris, sapje en een lekker hapje. De workshops vinden zowel doordeweeks ’s avonds plaats of ’s middags in het weekend. Maar welke dag je ook komt, je gaat geheid naar huis met een smile en een goodie bag! Kijk hier voor de data.

 

…meld je dan hier aan!

Kom je alleen of neem je een vriendin, zus of collega mee? Of een hele groep voor bijvoorbeeld een vrijgezellenuitje? Geen punt, gezellig juist! Zet de eerste stap naar Jouw Beste Ik en vul hieronder je gegevens in. Geef in het bericht aan wat je het liefste beleeft en op welke datum je dat wilt. Of bel meteen voor een afspraak naar: 06 14 76 80 34.

 

Pssst…

Geef een Goed Gevoel of zelfs een dag vol Groots Genieten cadeau! Bezorg iemand een gezellige avond of misschien zelfs de ervaring van haar leven. Bel daarvoor naar 06 14 76 80 34. Wij zorgen dan voor een mooie uitnodiging… en natuurlijk voor het onvermijdelijke WauwVrouw-effect!

  • Ina & Saskia
  • Ina_kleurenanalyse #1
  • Ina_kleurenanalyse #2
  • Ina_make-up
  • Nieuwe coupe
  • Communicatiecoach Saskia
  • Saskia_coaching #1
  • Coachingsessie voor Evelien
  • Ina & Saskia #2

Captcha:
6 + 13 =