Geniet-agenda

Kennismaking Jouw Beste Ik

Op woensdagavond 30 oktober organiseren we in het oergezellige Café bij Tante in Elst een kennismakingsworkshop. Je bent welkom vanaf 19.30 uur. Vanaf 20.00 uur starten we met de workshop en dan maak je niet alleen kennis met ons, maar ook met… Jouw Beste Ik. Juist ja, tijdens deze avond bekijken we het leven en vooral jezelf van de positieve kant! Nieuwsgierig? Zin om mee te doen? Weten wat jouw beste kant is? Zin in een goed gevoel? Wat de reden ook is, je bent van harte welkom bij Café bij Tante aan de Stationstraat 5 in Elst.

Voor de prijs hoef je het niet te laten: € 17,50 voor een hele avond goed gevoel én een feestelijk tintje bij binnenkomst. Eindtijd? De workshop zelf duurt tot ongeveer 22.00 uur, maar wie langer wil blijven mag dat natuurlijk altijd. We zitten tenslotte in een café en die avond is het café alleen open voor ons… Tot 30 oktober?!

Ben je 30 oktober verhinderd? Geen nood, op woensdagavond 22 januari 2014 staat de volgende kennismakingsworkshop gepland. Zelfde locatie, zelfde tijd en zelfde doel: een Goed Gevoel!

 

Goed Gevoel-Workshop

Tijdens onze workshops bij ons in Renkum gaan we dieper in op Jouw Beste Ik. Wat maakt jou bijzonder? Wat laat jou stralen? Hoe doe je dat? Tips, oefeningen en een korte kleurenanalyse staan op het menu. Het Goede Gevoel beleven we in groepen van 8 tot 10 dames, gezellig ’s avonds tussen 19.00 en 22.00 uur. Kom voor € 35 ongegeneerd meegenieten tijdens een van onze workshops. Meer weten? Neem gerust contact met ons op: 06 14 76 80 34.

 

Groepen

De workshop gaat door als we een groep hebben van 8 tot 10 personen. Wil je met een eigen groep het Goede Gevoel beleven? Kijk hier voor ideeën of bel direct voor een afspraak op maat, ook op locatie!